* * * * * * * * * * *    Хотел-Ресторан "Томче Софка"   * * * * * * * * * * * *
 


Моменти за Памтење...
 

Ви претстои некакво случување во иднина... венчавка, свадба, роденден, крштевка... можеби годишнина или пак вечера за вашите бизнис пријатели... Решението е само еден телефонски разговор со Нас. Тимот на хотел-ресторан “Томче Софка“ ви е достапен во секое време.

Спремни сме да Ви понудиме одличен избор на квалитетна храна и услуга, да ви помогнеме при изборот на музика, фотограф, камерман и сместување кои ќе му прилегаат на секаков настан...

Во елегантен простор, одлична храна и забава поминете незаборавни моменти...
 

ПРОСЛАВИ - А доколку имате посебна желба за мени (надвор од нашата стандардна понуда која е изложена во секторот производи) на вашата прослава нашиот тим Ви стои на располагање за модификација и дополнување на менијата...
 

КОКТЕЛИ - Посакувате Вашата коктел-забава да биде успешна и по сите стандарди, а вашите гости да бидат задоволно од услугата, храната и забавата... повелете во хотел – ресторанот „Томче Софка“. Нашиот тим Ви стои на располагање за организацијата на коктелот да помине во најдобар ред...
 

СВАДВЕНИ ВЕСЕЛБИ - Организирањето на свадба или венчавка може да биде и стресна ситуација, но не и ако се одлучите Вачата свадбена забава да ја правите во хотел – ресторанот „Томче Софка“. Со одличниот простор и ресторан за 160 лица и одличната понуда на свадбени менија, единствено што треба да се грижите за вашите покани и добро да се одморите пред големиот ден... Доколку имате потреба од помош при изборот на храна, музика, фотограф, камерман лимузина или други услуги нашиот тим Ви стои на располагање...

 

 • Седни места (внатре/надвор):
160/150

 • Музика:
Староградски, Евергрин, Интернационална

 • Јазици на говорење:
Англиски, Германски, Албански, Турски, Грчки

 • Отворен од:
22.12.1999

 • Работно време:
08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00


 

Хотел Ресторан "Томче Софка"

ХОТЕЛ, РЕСТОРАН, НАСТАНИ...

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *    *   *  *


*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *    *   *  

                                 

               Хотел - Ресторанот “Томче Софка“ е лоциран во центарот на Скопје, главниот град на Р. Македонија. Оддалечен 20 km од Меѓународниот аеродром “Александар Велики“ во Скопје и само 1 km од Меѓународната автобуска и железничка станица во Скопје. Сместен во спокојот на градскиот парк во Скопје, хотелот сепак е на само 10 - тина минути одење оддалечен од строгиот центар на Скопје, како и од големиот број на популарни историски, спортско - рекреативни, бизнис и шопинг објекти...

 

               Хотелот нуди комфор и ги задоволува сите Ваши очекувања. Располага со: 3 (три) Делукс Апартмани, 6 (шест) Мини Апартмани, 9 (девет) Двокреветни и 2 (две) Еднокреветни соби, како и опремена мини конференциска сала, сопствен ресторан и голема летна тераса која гледа на градскиот парк...