Коктели и Шведска масаКоктел мени и понуда за шведска маса 

Мени за коктел 1


 

 • Крем салати:  - урнебес, руска, пилешка 
 • Кашкавал  • Сувомеснати производи
 • Сирење  • Похован кашкавал
 • Шопска  • Поховани пирошки
 • Мешана  • Македонска салата
 • Канапеи  • Овошје
 • Проја  • Десерт

- Пијалоци вклучени во менито со неограничени пијалоци:
• Алкохолни пијалоци: Бела/Жолта ракија; Коњак; Вотка; Узо; Скопско;
• Безалкохолни пијалоци: Кока Кола; Фанта; Кисела Вода.
• Вина: Смедеревка; Розе.


- Цените ги формираме по договор 

Мени за коктел 2


 

 • Кремасти салати   • Сувомеснати производи 
 • Сирење  • Похован кашкавал
 • Кашкавал  • Поховани пирошки
 • Шопска салата  • Мешана салата
 • Канапеи  • Македонска салата
 • Проја  • Мешано месо
 • Пилешки ражнич   • Свинска вешалица
 • Свински ражнич  • Димена вешалица
 • Плескавица  • Овошје
 • Селско месо  • Десерт

- Пијалоци вклучени во менито со неограничени пијалоци:
• Алкохолни пијалоци: Жолта лоза; Узо; Коњак; Вотка; Скопско;
• Безалкохолни пијалоци: Кока кола; Фанта; Џус; Кисела вода;
• Вина: Смедеревка; Розе.


- Цените ги формираме по договор

 

Мени за коктел 3

 

 • Кремасти салати   • Сувомеснати производи 
 • Сирење  • Похован кашкавал
 • Кашкавал  • Поховани пирошки
 • Шопска салата  • Мешана салата
 • Канапеи  • Македонска салата
 • Проја  • Мешано месо
 • Пилешки ражнич   • Свинска вешалица
 • Свински ражнич  • Димена вешалица
 • Плескавица  • Риба и морски специјалитети 
 • Селско месо  • Риба
 • Овошје  • Десерт

- Пијалоци вклучени во менито со неограничени пијалоци:
• Алкохолни пијалоци: Жолта лоза; Узо; Коњак; Вотка; Скопско;
• Безалкохолни пијалоци: Кока кола; Фанта; Џус; Кисела вода;
• Вина: Смедеревка; Розе.


-- Цените ги формираме по договор

 

Хотел Ресторан "Томче Софка"

ХОТЕЛ, РЕСТОРАН, НАСТАНИ...

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *    *   *  *


*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *    *   *  

                                 

               Хотел - Ресторанот “Томче Софка“ е лоциран во центарот на Скопје, главниот град на Р. Македонија. Оддалечен 20 km од Меѓународниот аеродром “Александар Велики“ во Скопје и само 1 km од Меѓународната автобуска и железничка станица во Скопје. Сместен во спокојот на градскиот парк во Скопје, хотелот сепак е на само 10 - тина минути одење оддалечен од строгиот центар на Скопје, како и од големиот број на популарни историски, спортско - рекреативни, бизнис и шопинг објекти...

 

               Хотелот нуди комфор и ги задоволува сите Ваши очекувања. Располага со: 3 (три) Делукс Апартмани, 6 (шест) Мини Апартмани, 9 (девет) Двокреветни и 2 (две) Еднокреветни соби, како и опремена мини конференциска сала, сопствен ресторан и голема летна тераса која гледа на градскиот парк...