Делукс апартман
Делукс Апартмани  Хотел Томче Софка
 

Извонредно комфортни и тивки, Хотелот “Томче Софка“ поседува,
3 Делукс апартмани кои нудат можност за одмор и релаксација по
напорниот ден. Работната маса, елегантна бизнис гарнитура, како
и мини кујната и комплетно опремена бања овозможуваат да имате
канцеларија надвор од Вашата канцеларија. Комфорот е надополнет
за сите Ваши потреби...

 • единечен лежај   • телефон
 • туш кабина  • кабелска телевизија 
 • клима уред  • кабелски и безжичен интернет 
 • LCD TV  • послуга во соба од 08-24ч.
 • мини музички систем   • 24 часа рецепциска служба


- ЦЕНА за ноќевање:

» едно лице: ...................................................................................................4.030 мкд. (65 euro)
» две лица: ......................................................................................................5.580 мкд. (90 euro)

Доплата за:

Ручек/Вечера ...............................................................620 мкд.   (10 euro)

 

Хотел Ресторан "Томче Софка"

ХОТЕЛ, РЕСТОРАН, НАСТАНИ...

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *    *   *  *


*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *    *   *  

                                 

               Хотел - Ресторанот “Томче Софка“ е лоциран во центарот на Скопје, главниот град на Р. Македонија. Оддалечен 20 km од Меѓународниот аеродром “Александар Велики“ во Скопје и само 1 km од Меѓународната автобуска и железничка станица во Скопје. Сместен во спокојот на градскиот парк во Скопје, хотелот сепак е на само 10 - тина минути одење оддалечен од строгиот центар на Скопје, како и од големиот број на популарни историски, спортско - рекреативни, бизнис и шопинг објекти...

 

               Хотелот нуди комфор и ги задоволува сите Ваши очекувања. Располага со: 3 (три) Делукс Апартмани, 6 (шест) Мини Апартмани, 9 (девет) Двокреветни и 2 (две) Еднокреветни соби, како и опремена мини конференциска сала, сопствен ресторан и голема летна тераса која гледа на градскиот парк...