Мини апартман
Мини Апартман Хотел Томче Софка
 

Мини апартманите во потполност го оправдуваат името кое го имаат ...
Го нудат целокупниот комфор на апартман со продобивките при престој
во хотел. Хотелот Томче Софка поседува 6 Мини Апартмани, извонредно
барани и постојано посетени, како од домашни така и од странски гости
во текот на целата година... На располагање ви се следниве погодности:

 • единечен лежај   • телефон
 • туш кабина  • кабелска телевизија 
 • клима уред  • кабелски и безжичен интернет 
 • LCD TV  • послуга во соба од 08-24ч.
 • мини музички систем   • 24 часа рецепциска служба


- ЦЕНА за ноќевање:

» едно лице: .......................................................................................................2.790 мкд. (45euro)
» две лица: ..........................................................................................................4.030 мкд. (65 euro)
» три лица: ..........................................................................................................4.650 мкд. (75 euro)

Доплата за:

Ручек/Вечера ..................................................................620 мкд.   (10 euro)

 

Хотел Ресторан "Томче Софка"

ХОТЕЛ, РЕСТОРАН, НАСТАНИ...

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *    *   *  *


*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *    *   *  

                                 

               Хотел - Ресторанот “Томче Софка“ е лоциран во центарот на Скопје, главниот град на Р. Македонија. Оддалечен 20 km од Меѓународниот аеродром “Александар Велики“ во Скопје и само 1 km од Меѓународната автобуска и железничка станица во Скопје. Сместен во спокојот на градскиот парк во Скопје, хотелот сепак е на само 10 - тина минути одење оддалечен од строгиот центар на Скопје, како и од големиот број на популарни историски, спортско - рекреативни, бизнис и шопинг објекти...

 

               Хотелот нуди комфор и ги задоволува сите Ваши очекувања. Располага со: 3 (три) Делукс Апартмани, 6 (шест) Мини Апартмани, 9 (девет) Двокреветни и 2 (две) Еднокреветни соби, како и опремена мини конференциска сала, сопствен ресторан и голема летна тераса која гледа на градскиот парк...